Rozmaring

Szedd magad! Rozmaringos és novelláskert. Jó csatangolást kíván a kertész.

Friss topikok

  • Dhor: Tehát ez csak áprilisi tréfa... (ugye? ugye?) [azért volt zárójelben, mert ha esetleg nem, akkor ú... (2011.04.05. 19:54) Az utolsó bejegyzés
  • tpr: utánaolvastam kicsit Telekinek, és kiderült, hogy mindenki utálja. Illetve nagyon sokan, ugyebár a... (2011.03.29. 15:48) Éljen Teleki Pál!
  • tpr: @lucaorsolya: jó, összeszedem majd magam:) legalábbis igyekszem. és jó látni, hogy te is létezel, ... (2011.03.17. 19:21) Búcsúvallomás
  • lucuss: a hosszú elmélkedés zanzásított változatára egy lehetséges értelmezés/gondolatmenet (igencsak rövi... (2011.02.27. 23:15) Napló egy kis elmélkedéssel
  • tpr: @luc.: @mindenmash: köszi:) és megtörtént. (2011.02.23. 20:51) Szőkített lány

Linkblog

Interjú egy artistával

2010.04.08. 16:52 | tpr | 3 komment

Interjúalanyunk ismert személyiség. Tudtunkkal ő az első - és minden bizonnyal egyetlen - ember, aki mindenhová kézenjárva megy. Autót nem vezet, nem focizik - kézen jár... Riporterünknek sikerült elcsípnie, mielőtt "futni" indult volna:

Riporter: Igaz a hír, hogy ön az egyetlen ember, aki mindenhova kézen jár?
Artista: Igen, tudtommal igaz. Ismerem a legtöbb embert a szakmában, de olyanról nem hallottam, aki még a sarki közértbe is kézen menne...
Riporter: Mégis mi kell ahhoz, hogy valaki egész életét fejjel lefelé töltse?
Artista: Mondhatnám, hogy minden fejben dől el... (nevet) De komolyra fordítva a szót, tényleg nagyon fontos, hogy a szervezet hozzászokjon ahhoz, hogy a vér az ember fejébe áramlik "járáskor". Emellett nagyon sokat kell edzeni is, hiszen az emberi kar nem ekkora terheltségre van beállítva, hogy órákat járjon rajta valaki.
Riporter: Ebben nem is kételkedem... Ahogy elnézem a maga karizmait, vastagabbaknak tűnnek a lábamnál. Milyen edzéseket végez?
Artista: Hetente háromszor eljárok futni, főleg hosszabb távokat, néha a futópályán rövidtávokat. Emellett különdöző erősítéseket végzek, elsősorban karizomra, de hát és hasizomra is szoktam gyúrni.
Riporter: Mindezt, amint látom egy különleges kesztyűben edz.
Artista: Igen, számomra kifejlesztett termékről van szó a ******* gyár jóvoltából.
Riporter: Ön tartja a kézről magas- és távolugrás, a legnagyobb sebesség és a legtöbb kézenállva töltött idő Guiness-rekordját. Hihetetlen életpálya áll ön mögött. Mi adta a végső lökést? Mi fordította fel a világát?
Artista: Ennek rengeteg különböző oka van, de azt hiszem, hogy a legfőbb az az esemény volt, amikor egy vonat levágta a lábamat...

A bejegyzés trackback címe:

https://rozmaring.blog.hu/api/trackback/id/tr771904993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mindenmash 2010.04.20. 11:37:13

Wáháhá... Jancsi...:D
(Ennél szofisztikáltabb reakcióra most épp képtelen vagyok.)

Dhor · http://dhor16.gportal.hu 2010.04.25. 20:36:21

ha lenne felvétel erről az interjúról, egy asztal két oldalán ülve beszélgetnének, és az utolsó mondatnál gurulna ki mögüle kerekesszékkel.
süti beállítások módosítása